Vi ser etter 14 sommervarianter i 2023!


Søk senest 2. oktober

Søk sommerjobb

Ferdig utdannet i 2023?

Jeg vil ha fast jobb

To fra Variant

Hva går sommerjobben ut på?

En sommerjobb i Variant er en fin mulighet til å anvende det du har lært på skolen i praksis. Det forventes ikke at du er utlært, men at du ønsker å lære mer. I et tverrfaglig team bestående av designere og utviklere kommer du til å jobbe på et av de spennende kundeprosjektene vi har. Underveis får du god oppfølging og tilrettelegging fra erfarne konsulenter som ønsker at du lykkes. Sjekk ut bloggen vår for å lese mer om hva årets sommerstudenter jobbet med.

I 2023 tilbyr vi sommerjobb i både Trondheim, Oslo og Bergen, til henholdsvis seks, fem og tre studenter. Hvor du vil jobbe bestemmer du naturligvis selv. Sommerjobben varer i fire + to uker med tre uker ferie i mellomtiden.

I Variant liker vi åpnenhet. Det betyr at du selvsagt ikke trenger å lure på hvordan kontrakten din vil se ut for sommeren, den ligger nemlig åpent og tilgjengelig på våre nettsider. Timelønnen trenger du heller ikke å lure på, den er på 271,83kr (eller 100e 🤓). Under “Hvorfor akkurat Variant?” ned kan du lese mer om hva Variant står for og tilbyr.

I Trondheim er det 6 ledige sommerjobber. I Oslo er det 5 ledige sommerjobber. I Bergen er det 3 ledige sommerjobber

Hva mener årets sommerstudenter?

“Jeg følte man ble en del av firmaet selv om det «bare» var en sommerjobb. [...] Utrolig hyggelige kollegaer som ønsker å hjelpe der man kan og løfte hverandre frem. [...] Teamet hos kunden stilte gjerne til rådgivning uansett hva.”

-Vilde

“Det har vært fantastisk å være en nevø i variantfamilien gjennom sommeren! Fagkvelder, felles lunsj, sosialt opplegg, alt som skal til for en bonding opplevelse var der. [...] Store ord om kjerneverdier kan fremstå som grunn markedsføring. I Variant synes de når man kommer på jobb!”

-Ole Petter

summerstudent 3

“Det har vært helt fantastisk å være en del av Variant i sommer. For en bra, varm og inkluderende gjeng!”

-Nora

Hvorfor akkurat Variant?

Variant er en variant av et konsulentselskap som er raust, åpent og læreglad. Disse verdiene ligger til grunn for hvordan vi møter hverandre, våre kunder og alle andre. I håndboken vår kan du lese om hvordan ting gjøres i Variant, hva vi prøver å oppnå og hvorfor vi tenker som vi gjør. Under kan du sjekke ut noen utvalgte temaer.

Read more arrow

Hva er viktigst for deg?

Sjekk ut hele håndboka vår her

Hva skjer etter søknadsfristen?

Vi liker ikke tradisjonelle intervjuer. De plasserer søker i en unaturlig situasjon, og man blir ikke godt kjent med hverandre. Etter at vi har vurdert alle søknadene inviterer vi utvalgte kandidater til en kaffeprat. Dette er en uformell samtale hvor målet er å bli bedre kjent med hverandre, med fokus på både det faglige og det personlige. Og nei – du er selvsagt ikke nødt til å drikke kaffe.

Dersom du får jobbtilbud og takker ja, inkluderes du straks i Variant. Du får tilgang til vår Slack, og mulighet til å delta på faglige og sosiale arrangementer. Dette inkluderer blant annet spill- og fagkvelder, nyttårskalas og variantdager, som er fine muligheter til å bli bedre kjent før sommerjobben starter i juni.

Even
Søknadsfrist 2. Oktber, Kaffeprat, Tilbud om jobb, Sosiale og faglige arrangementer, oppstart 1. august

Søknadstips:

Vi setter pris på en søknad med CV, søknadsbrev og karakterutskrift. Det viktigste for oss er å få et helhetlig bilde. Både av deg som person, din eksisterende kompetanse og dine ambisjoner. Så hvem er du og hvorfor søker du sommerjobb i Variant? Vi trenger mennesker som bryr seg om å skape en bedre hverdag. Er det deg?

Søk sommerjobb

Vi håper du søker, og vi ser frem til å bli bedre kjent med deg. Har du spørsmål om sommerjobben eller Variant? Ta gjerne kontakt med meg.

- Marius Krakeli, Utvikler og rekrutteringsansvarlig

Bilde av Marius
Bilde av Marius